maanantai 20. elokuuta 2018

Pentublogi hiljenee...

Tänään J-pupelot täyttävät jo 8-viikkoa ja Marttia lukuunottamatta kaikki ovat olleet jo lähes viikon omissa uusissa kodeissaan. Väinö lähti viime viikon tiistaina Meten hellään huomaan Ypäjälle, jossa hänellä on seurana myöskin Meten kaverilla oleva 3-vkoa vanhempi velipuoli.  Martti asustaa Marjolla Laukassa vielä tämän viikon, jonka jälkeen hänkin muuttaa omaan kotiinsa.

Kaikilla uusi elämä on lähtenyt hyvin käyntiin. Kuulumisten ja kuvien vaihto siirtyy nyt fb:n pentujen omaan ryhmään. Onnellista elämää teille kaikille, niin rakkaille Lissun lapsosille 💖

Kotiin jäi kasvamaan Lissun ja isosiskon sekä colliekaverien huomaan Irmeli, josta tulikin Kiira.

Kiira 8vkoa

maanantai 13. elokuuta 2018

Pentutarkki ja uudet tuulet

Tänään ajelimme ystäväni Idan ja pentulössin kanssa Tampereelle silmä- ja pentutarkille. Tarkastuksen tehnyt Sanna Elfving totesi pennut kaikin puolin terveiksi ipanoiksi. Treffasimme Hakametsässä myös pentusten virallisen kasvattajan Marjon. Osa penneleistä lähtikin Marjon matkassa uusiin koteihinsa.

Ihanainen Olga matkasi Tampereelle ja hänet tunnetaan nykyisin Kaiana.

Ansa tunnetaan nyttemmin Pimuna, joka lähti Säteen ja Pekan lauman vahvistukseksi Maskuun. Olen niin onnellinen, että tämä neito muutti juuri teille..

Koti tuntuu nyt kovin hiljaiselta Väinön ja Irmelin syötyä vatsansa täyteen ja nukahdettua pentuhuoneeseen....

lauantai 11. elokuuta 2018

6-viikkoskuvat ja viralliset nimet

Hieman on pitänyt kiirettä tässä ja blogi laahaa hieman perässä..... Noh, korjaamme asian!
Tiistaina Marjo kävi kuvaamassa ja katsastamassa pennelit. Alla kuvat jokaisesta sekä heidän viralliset nimensä.

Amazeme Jackpot Is Mine 


Amazeme Jazz Me Up



Amazeme Join The Game


Amazeme Jade Shines The Brightest



Amazeme Joke With Me Not


Amazeme Just Steal The Show


Amazeme Justify Your Love


torstai 2. elokuuta 2018

Vilinää ja vilskettä

Kuluneella viikolla pennuilla on käynyt paljon vieraita ja ohjelmaa on ollut vaikka kuinka. On ollut niin ihanaa katsoa, miten ihmisrakkaita hännänheiluttajia näistä jokainen onkaan. Yhtään ujoa piimää ei joukkoon kuulu, vaan kaikki ovat hurjan reippaita, energisiä ja leikkisiä koiran alkuja.

Tänää ystäväni Linda kävi kyläilemässä colliepentujensa kanssa ja voi miten hauskaa näillä olikaan keskenään! Ikäeroa tasan viikko eli nämä Lindan kasvatit ovat viikon vanhempia. Alla kuvakooste pentusten leikkihetkestä ulkosalla.






















sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Huh hellettä

Kulunut viikko on ollut todella tukalan kuuma.....Toivon todella, että hiukan viilenisi, jotta pentuja pystyisi päiväsaikaan myös pitämään ulkona. Nyt se on totaalisen mahdotonta pihan ollessa ihan kamala pätsi.... Kahdeksan jälkeen illalla ollaan pystytty olemaan ulkona, kun takapiha hiukan varjostuu tai sitten aikaisin aamulla.  Vauhtia vaan alkaa olla niin paljon, että ulos pitäisi päästä.

Ohessa muutama kuva penneleistä :)
















Pentusten isosisko Särmä esiintyi tänään helteisessä Pori KV:ssa seuraavasti:
ERI1 SA PN2 SERT VARA-CACIB 💖 Tämä olikin sitten Särmän 14:sta ja samalla viimeinen kotimaan serti. Pentuset voivat siis olla oikein ylpeitä isosiskostaan.